Løs Lås

[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_image admin_label=»Billede» src=»https://www.joka.no/wp-content/uploads/2017/02/3-Lukninger.jpg» alt=»Løse låse fra Joka Packaging» title_text=»Løse låse fra Joka Packaging» show_in_lightbox=»on» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»off» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» _builder_version=»3.0.51″ /][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.51″]

Sensogrip® og Zipgrip® låser.

Vi har produsert og levert løs lås til pakkemaskiner i mer enn 40 år, og forhandler et svært bredt utvalg av låsetyper.
Sensogrip®-låser er låser med flere spor som «klikker» når de lukkes. Zipgrip®-låser har ett enkelt spor, er veldig sterke og kan åpnes og lukkes lett.

Begge låsetyper kan leveres :
– egnet til pulver, vann og frosne produkter
– barnesikret
– til sterilisering og pasteurisering
– tyverisikret
– i flere farger.

Sensogrip®- og Zipgrip®-låsene er i høy kvalitet og produseres på vår fabrikk i Frankrike. Montering av lås på et emballasjeprodukt gir en høy grad av praktisk anvendelighet for kunden og holder produktet friskt, samtidig økes også graden av finish for produktet.

Vi selger ikke bare låsene, men tilbyr også «gratis» eksperthjelp til valg av maskiner og aggregater, og sikrer dermed at kundene får den komplette løsningen.

Vi garanterer en fin balanse mellom innovasjon, kvalitet, service og pris.

Vi garanterer en fin balance mellem innovation, kvalitet, service og pris.

Kontakt os gerne: info@joka.no for mere information om priser & muligheder.

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]