Lamizip® m/Tut

Lamizip® – Ståbunnsposer med helletut.

Lamizip® ståbunnspose er spesialposer i laminert folie med en montert helletut/spuns.

Laminerte barrieretette lynlåsposer utført med ståbunn og en kraftig helletut til sikker bruk av posen produseres i mange varianter. De spesialdesignede posene kan leveres i transparent, aluminium eller farget folie. Folielagene bygges omhyggelig opp etter det ønskede uttrykket fra kunden, kombinert med den faglige ekspertise fra produsenten, alt etter hvilket produkt som skal fylles i posene. LDPE, PE, ALU, NY er noen av mulighetene.

Lamizip® kundetilpassede poser kan leveres med flott og detaljert trykk i opptil 12 farger rotogravure trykk. De trykte posene leveres i et minsteopplag på ca. 10 000 stk. avhengig av formatet og utformingen.

Lamizip®-posene har ståbunn og en helletut med skrukork. Helletuten fås i to størrelser, Ø10MM og Ø21,8MM, så den kan tilpasses det produktet som skal fylles i posene.

Joka Packaging ApS fører et variert utvalg av disse posene som standardsortiment, som kan kjøpes i mindre volumer – ned til 100 stk. En del av våre mindre kunder bruker denne løsningen med en eksklusiv standardpose med en trykt etikett på, noe som gir en flott, personlig og individuell løsning også for en mindre virksomhet.

Lamizip® ståbunnsposer med helletut er særdeles velegnet til alle flytende væsker som juice, saft, vitamindrikk, kosttilskudd, sprinklervæske og oljer, siden de er vann- og lufttette. Posene kan også leveres med håndtak for å gjøre dem mer brukervennlige ved håndtering av større formater og volumer.

Vi har mange standardposer på lager – se nettbutikken

Posene er særdeles velegnet til alle flytende væsker, som juice, saft, vitamindrikk, kosttilskudd, sprinklervæske, oljer osv. siden de er vann- og lufttette. Posene leveres også med håndtak.

Leveringstiden for Lamizip med tut i spesialutførelser er ca. 12-14 uker.

Ring til oss eller skriv til info@joka.no for å få mer informasjon om Lamizip med tut.

Klikk her for å se noen av våre bransjeløsninger

Lamizip® Ståbunds poser med tud