Lamizip® Ståbunn

Lamizip® – ståbunnsposer i laminat. 

Lamizip® er spesialposer i laminert folie med en kraftig lynlåslukking.

Laminerte barrieretette lynlåsposer utført med ståbunn og kraftig lås til sikker lukking av posen produseres i mange varianter. De spesialdesignede posene kan leveres i transparent, aluminium, eller farget folie. Folielagene bygges omhyggelig opp etter det ønskede uttrykket fra kunden, kombinert med den faglige ekspertise fra produsenten, alt etter hvilket produkt som skal i posene. LDPE, PE, ALU, BOPP er noen av mulighetene.

Lamizip® kundetilpassede poser kan leveres med flott og detaljert trykk i opptil 12 farger rotogravure trykk. De trykte posene leveres i et minsteopplag på ca. 10 000 stk. avhengig av formatet og utformingen.

Joka Packaging ApS fører et variert utvalg av disse posene som standardsortiment, som kan kjøpes i mindre volumer – ned til 100 stk. En del av våre mindre kunder bruker denne løsningen med en eksklusiv standardpose med en trykt etikett på, noe som gir en flott, personlig og individuell løsning også for en mindre virksomhet.

Ståbunnsposene er utstyrt med to avrivningshakk i sidene over låsen, som gjør dem lette å åpne hos sluttbrukeren.

Lamizip® poser med ståbunn er særdeles velegnet til matvarer pga. den laminerte oppbygningen av folien, de brede sidesveisene og den kraftige låsen. Derfor kan de også brukes til flytende innhold, da de er vann- og lufttette.

I tillegg er de spesialdesignede posene svært velegnet til kaffe (med ventil), te, dyrefôr og matvarer, flytende såpe, frostvæske osv.

Vi har et stort utvalg av standardposer på lager i butikken vår. Se dem i vår nettbutikk.

Leveringstiden for Lamizip stå-poser i spesialutførelser er ca. 12-14 uker.

Ring til oss eller skriv til info@joka.no for å få mer informasjon om Lamizip.

Klikk her for å se noen av våre bransjeløsninger