Bæreposer

[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»2_3″][et_pb_text background_layout=»light» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.76″ module_alignment=»left»]

Bæreposer PE – spesialposer med utstanset bæregrep. 

Plast bæreposer eller bæreposer i plast er en spesialdesignet emballasjeløsning som produseres i polyetylen (PE) med et utstanset bæregrep med eller uten forsterkning.

Bæreposer med logo eller bæreposer med trykk kan leveres med deres trykk i opptil 6 farger på begge sider for å gi posen et individuelt uttrykk. Bæreposen kan dermed fungere som reklame for deres produkt og varemerke.

Bæreposer kan skreddersys ytterligere med en helinnfarget folie, med bunnfals, samt med en klaff med tape og åpen bunn for å fungere som postordrepose.

Minsteopplag for en spesialdesignet bærepose med trykk er normalt 5 000 stk.

Ring til oss eller skriv til info@joka.no for å få mer informasjon om bæreposer.

Klikk her eller på bildet for å se noen av våre bransjeløsninger

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_3″][et_pb_image admin_label=»Billede» src=»https://www.joka.no/wp-content/uploads/2017/01/Pose2.jpg» alt=»Bærepose med tryk» title_text=»Bærepose med tryk» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» url=»https://www.joka.no/specialloesninger/baereposer/baereposer-brancheloesninger/» animation_direction=»left» animation_style=»slide» animation_duration=»500ms» animation_intensity_slide=»10%» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]