Handi-Bag® med Hank

[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»3_4″][et_pb_text background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.76″ module_alignment=»left»]

Handi-bag® – bæreposer med formstøpt hank. 

Handi-bag® er spesialdesignede bæreposer i polyetylen (PE) med en formstøpt bærehank. Disse posene kan produseres og tilpasses i alle tenkelige kvaliteter og formater, fra 0,06 mm – 0,12 mm folietykkelse.

De kundetilpassede Handi-bag®-posene er utstyrt med en formstøpt bærehank, som kan leveres i flere størrelser og farger som passer til nettopp deres design.

Handi-bag® kan produseres med deres trykk i opptil 6 farger på begge sider.

I tillegg kan denne posetypen forsynes med bunnfals for å øke volumet.

De spesialproduserte og formstøpte hankene er doble, og er utstyrt med 2 eller 4 asymmetriske trykklåsknapper. Denne spesielle konstruksjonen har blitt utviklet og finjustert gjennom mange år, og gjør at hankene ikke spretter opp ved trykk og påvirkning verken utenfra eller innenfra selv ved hard belastning. Disse hankene er helt unike og finnes utelukkende hos JOKA.

Handi-bag® kan spesialdesignes og tilpasses så individuelt at de er et opplagt emballasjevalg i mange situasjoner. Fra den eksklusive og solide bæreposen til forretninger og butikker, til oppheng på display av for eksempel VVS- og EL-artikler, eller med et flott trykk som blikkfang på messer og i reklameøyemed.

Leveringstiden for Handi-Bag med hank i spesialutførelser er ca. 5-6 uker.

Ring til oss eller skriv til info@joka.no for å få mer informasjon om Handi-Bag.

Klikk her eller på bildet for å se våre bransjeløsninger

Klikk her for å gå tilbake til Spesialløsninger

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_4″][et_pb_image admin_label=»Billede» src=»https://www.joka.no/wp-content/uploads/2016/09/Handibag_med_formstobt.jpg» alt=»Bæreposer med hank» title_text=»Bæreposer med hank» show_in_lightbox=»off» url_new_window=»off» use_overlay=»off» animation=»left» sticky=»off» align=»left» force_fullwidth=»off» always_center_on_mobile=»on» use_border_color=»off» border_color=»#ffffff» border_style=»solid» url=»https://www.joka.no/specialloesninger/baereposer-med-hank-2/baereposer-med-hank/baerepose-med-hank-brancheloesninger/» animation_direction=»left» animation_style=»slide» animation_duration=»500ms» animation_intensity_slide=»10%» /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]