Kraftig lås Zipgrip®

Kraftig lås Zipgrip®

Spesialproduserte Zipgrip® – poser med ekstra kraftig lås. 

Zipgrip® lynlåsposer er spesialdesignede poser med en kraftigere lås enn Minigrip®-posene. Det finnes flere typer låser, men felles for dem er at låsen sveises på folien under produksjonen, og derfor kan den plasseres på posen på ønsket sted. Det gir en mulighet for å skreddersy denne typen lynlåspose helt unikt etter den enkelte kunde og deres behov.

Disse skreddersydde lynlåsposene kan produseres i bredder fra ca. 60 mm – 1 600 mm, og i posedybder fra ca. 100 mm – 900 mm.

Zipgrip® lynlåsposer kan leveres med trykk i opptil 6 farger på begge sider.

De spesialtilpassede Zipgrip®-posene produseres i polyetylen (PE), polypropylen (PP) eller laminat, og også i svært kraftige kvaliteter opp til 0,15 mm. Det gjør dem særlig velegnet til stå-poser til f.eks. dyrefôr og matvarer. De kraftige foliene de kan produseres i gjør dem også velegnet til jordprøver og lignende tungt innhold, eller til særlig følsomme produkter som f.eks. cytostatika-produkter til sykehus.

Foliene kan leveres innfargede og kan tilsettes additiver som f.eks. UV-blokk, som utvider bruksområdet ytterligere.

Zipgrip®-posene kan spesialdesignes med for eksempel bæregrep over låsen, som stå-pose, med bunnfals eller med låsen plassert i bunnen av posen med en perforert avrivningsstrimmel og åpen topp.

Leveringstiden for Zipgrip i spesialutførelser er ca. 5 uker.

Ring til oss eller skriv til info@joka.no for å få mer informasjon om Zipgrip.