Specialløsninger

Plastposer, individuelle pakkeløsninger, med zip / lynlås, tape, håndtak, skyver, med trykk, med logo…..

Hvis du ikke kan finne en standard plastpose i vår nettbutikk som dekker dine behov, kan du her se et bredt utvalg av våre skreddersydde poser, som alle kan tilpasses behovene du og bedriften din måtte ha.

Minigrip® Lynlåsposer PE
Bæreposer PE
SliderBags®
Andre Lynlåsposer
Laminerte Poser
Løs Lås
Poser til Sykehus
Tapegrip®
Handi-Zip®
Poser uten Lukking

En spesialtilpasset løsning fra Joka Packaging i form av en plastpose med trykk, poser med logo, plastposer med lynlås, Handi-bag bærepose med hank, en pose med tape, krok eller skyver kan være et sterkt medium for å markedsføre deres produkt og bedrift. Som et viktig middel til kampanjer, messer og i reklameøyemed kan det rette designet fremme deres virksomhet og merkevare.

Plastposen kan gjøres personlig med logo og trykk i opptil 6 farger. Trykk og logo kan trykkes på en transparent eller innfarget pose og på små plastposer med lukking, / små plastposer med lynlås. Plastposen fra Joka kan ytterligere kundetilpasses ved å sette på for eksempel krok, tape, håndtak eller lynlås, slik at den oppfyller deres spesifikke behov.

Trenger du en særlig beskyttelse av produktene dine, kan Jokas poser tilsettes forskjellige additiver, som antistatisk middel og UV-blokk. Få mer informasjon om additiver her ….

Vår salgsavdeling kan gi dere mange eksempler på flotte individuelt tilpassede kundeløsninger, og på hvordan andre kunder har brukt både standardposene våre og de spesialproduserte posene.

Kontakt Joka Packagings avdeling for salg og kundeservice for å få tilsendt prøver, eller få utarbeidet et uforpliktende tilbud på nettopp deres behov. Skreddersydde poser i eget design kan leveres i løpet av ca. 5-6 uker.

La deg inspireres av menyen nedenfor, og har du spørsmål, så kontakt oss gjerne på: info@joka.no