NYE grønne BioMinigrip

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.5.7″ hover_enabled=”0″ z_index_tablet=”500″ box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px”]

NYE BioMinigrip® miljøvennlige grønne poser.

NÅ kan Joka tilby originale BioMinigrip® lynlåsposer i grønn PE (polyetylen). Se her i vor shop ! 

Vi har nu alle de mest selgene størrelser i shoppen – med og uten skrivefelt – alle poser i standard utgaver kommer i Bio utgave snarest ! Posene koster det samme som de vanlige Minigrip®.

Plasten til de nye miljøvennlige zipposene fra BioMinigrip® er laget av sukkerrør som er et 100% resirkulerbart råstoff. Råvaren er godkjent for matemballasje og inneholder ingen skadelige stoffer.

BioMinigrip® føles som en “vanlig” Minigrip® lynlåspose, i samme kjente gode kvalitet med nøyaktig de samme egenskapene.

For fremstilling av “vanlige” plastposer som brukes fossilt brensel (olje); i fremstillingen av BioMinigrip® anvendes sukkerrør etanol, så her oppnår vi en mye mindre CO2-avtrykk.

De grønne Lynlåsposene må forbrennes som de “vanlige” posene og er 100% resirkulerbare.

Kontakt oss hvis du vil høre mer om minimumsmengder og priser på BioMinigrip®. info@joka.no

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]