Ny Nettside

[et_pb_section bb_built=»1″ admin_label=»section»][et_pb_row admin_label=»row» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial»][et_pb_column type=»4_4″][et_pb_text admin_label=»Tekst» background_layout=»light» text_orientation=»left» border_style=»solid» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat» background_size=»initial» _builder_version=»3.0.51″]

JOKA Packaging har lanceret en helt ny hjemmeside, med alle vores nyheder. Du kan søge i både vores custom made løsninger og i vores standard varer som føres i vores webshop.

Fokus er stadigvæk på vores genlukkelige Minigrip® poser – med og uden tryk,  kombineret med mange nyheder f.eks laminerede lynlåsposer, (zipposer) som også fås med hældetud og ventil til kaffe osv. Vi har 2 varianter af laminerede poser: Doybag og lamizip – begge har vi et stort standardsortiment af men de kan også special produceres med tryk etc.  De laminerede poser er 100% vand og lufttætte og er derfor ideelle til fødevarer.

Vores Minigrip® lynlåsposer har fået en upgrade i kvalitet ( fra før 0,05 mm til 0,06 mm tykkelse ) samt ultralyds svejsninger der er meget holdbare. Alle plastposer er ISO og fødevare certificerede.

Kontakt Joka såfremt du ønsker flere informationer

God fornøjelse.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Legg igjen en kommentar